Η Εταιρία

   Το κατάστημα living luxury Λυμπερόπουλος ιδρύθηκε το 2009. Στην πραγματικότητα αποτελεί τη συνέχεια των καταστημάτων Λυμπερόπουλος τα οποία βρίσκονται στην εμπορική δραστηριότητα από το 1953.

   Σε ένα μικρό μαγαζί και με αρκετές δυσκολίες, ο Γεώργιος Λυμπερόπουλος άρχισε να δραστηριοποιείται στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού με πολύ αγάπη και μεράκι. Οι δυνατότητες της εποχής δύσκολες και οι αντιξοότητες πολλές, όμως το εμπορικό δαιμόνιο και το επιχειρηματικό του πνεύμα κατάφεραν μέσα σε λίγα χρόνια να καθιερώσουν το όνομα «ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ» ως σήμα κατατεθέν της πόλης στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού.

   Με την ανεκτίμητη βοήθεια και συμπαράσταση της συζύγου του Κωνσταντίνας και της κόρης του Κατερίνας και ακολουθώντας τις απαιτήσεις της εποχής και τις εξελίξεις στο χώρο, κατάφερε να μεγαλώσει το μικρό αυτό μαγαζί και να δημιουργήσει 2 νέα καταστήματα στην οδό Ουάσιγκτων καλύπτοντας όλες τις ανάγκες για τον οικιακό και επαγγελματικό εξοπλισμό τα οποία συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται έως και σήμερα.

   Το 1994 τα ηνία της επιχείρησης περνάνε στους δύο γιους του Σταύρο και Χρήστο οι οποίοι με σταθερά βήματα και μελετημένες κινήσεις στηριζόμενοι στην πολυετή πείρα και τις γνώσεις των γονιών τους αλλά και στην αγάπη για το αντικείμενο αυτό, ανοίγουν το πλέον σύγχρονο κατάστημα living luxury Λυμπερόπουλος ακολουθώντας πια τις νέες τάσεις και απαιτήσεις της εποχής σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

   Το κατάστημα living luxury Λυμπερόπουλος δραστηριοποιείται στο τομέα ειδών οικιακής χρήσεως, δώρων για κάθε περίσταση, μικροεπίπλων, ειδών διακόσμησης σε πίνακες, ταπετσαρίες και αρχιτεκτονικά φωτιστικά.Επίσης συνεργάτης μας μπορεί να έρθει στο χώρο σας για να σας βοηθήσει στο πως θα μπορέσετε να τον διακοσμήσετε με το καλύτερο τρόπο.