Λίστα Γάμου

Λίστα Γάμου

Παντρεύεστε... και θέλετε να χαρείτε τη μοναδική αυτή περίοδο της ζωή σας. Στα καταστήματα living-luxury Λυμπερόπουλος στρώνεται μια νέα ζωή με λίστα γάμου.

Μιλήστε μας για το στυλ που σας ταιριάζει και εμείς θα σας προτείνουμε μοναδικές προτάσεις και ιδέες. Ολοκληρωμένες προτάσεις από πορσελάνινα σερβίτσια, μαχαιροπήρουνα , ποτήρια , αξεσουάρ τραπεζιού , σκεύη και εργαλεία κουζίνας , διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα.

Η living-luxury Λυμπερόπουλος είναι ο προσωπικός σας σύμβουλος σε προτάσεις art de la table για την επιλογή μοναδικών αντικειμένων στο ξεκίνημα της νέα σας ζωής .
Η λίστα γάμου θα σας διευκολύνει και θα σας γλυτώσει από τη σπατάλη του χρόνου για αλλαγή δώρων μετά το γάμο αφού δεν θα αποκτήσετε κάτι για δεύτερη και τρίτη φορά. Επίσης θα βγάλετε πολλούς από τους καλεσμένους σας από τη δύσκολη θέση που δεν θα μπορούν να αποφασίσουν ποιο θα είναι το δώρο που θα σας χαρίσουν.

Η λίστα γάμου που θα κάνετε μπορεί να είναι κλειστή ή ανοιχτή. Στην επιλογή της κλειστής λίστας επιλέγετε εσείς τα δώρα που θέλετε και οι καλεσμένοι διαλέγουν από την υπάρχουσα λίστα. Αντίθετα στην ανοιχτή λίστα γάμου οι καλεσμένοι σας επιλέγουν τα δώρα που θέλουν αλλά σας δίνετε η δυνατότητα αλλαγής εφόσον θέλετε.

Κάνοντας τη λίστα γάμου σας στο κατάστημα μας έχετε τη δυνατότητα προαγοράς κάποιον αντικειμένων που εσείς θα χρειαστείτε πριν το γάμο, όπως και την δωρεάν μεταφορά των δώρων στο σπίτι σας. Επίσης με το κλείσιμο της λίστας σας προσφέρουμε ένα δώρο θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την επιλογή σας.

Εμείς στο κατάστημα living-luxury Λυμπερόπουλος θέλουμε να χαμογελάτε σήμερα την ημέρα του γάμου σας αλλά και κάθε μέρα της νέας σας ζωής.